CovicoEnergy Logo

De thuisbatterij

Dankzij een thuisbatterij gebruik je jouw eigen energie wanneer je maar wil! Een thuisbatterij is dé manier om de gewonnen energie uit zonnepanelen op te slaan en later te gebruiken. De batterijen zijn modulair, waardoor je de capaciteit perfect op je woning en noden kan afstemmen.

Dé oplossing voor de toekomst

Een thuisbatterij is dé manier om de gewonnen energie uit zonnepanelen op te slaan en later te gebruiken. De batterijen zijn modulair, waardoor elke klant de capaciteit perfect op zijn woning en noden kan afstemmen. Wij denken mee over de ideale combinatie en voorzien ook een omvormer tussen de zonnepanelen en de thuisbatterij. Zo maak je optimaal gebruik van je eigen gewonnen energie. De vele mogelijke subsidies maken zo’n thuisbatterij extra aantrekkelijk.

Zet de stap naar
groene energie

Door middel van het plaatsen van zonnepanelen verkleint u uw ecologische voetafdruk drastisch. U maakt uw eigen stroom en slaat die ook op om te gebruiken wanneer het u past.

Uw bestaande installatie
uitbreiden

Als de zonnepanelen al aanwezig zijn, hoeft dit geen reden te zijn om geen batterijen te plaatsen. We maken van uw bestaande omvormer een slim, hybride toestel door middel van het plaatsen van de slimme sturing. De hybride omvormer kan vergeleken worden met een politie-agent die het verkeer regelt. Een installatie met thuisbatterij is dus maximaal genieten van uw eigen groene stroom.

Dankzij een thuisbatterij gebruik je jouw eigen energie wanneer je maar wil!

Het volledige pakket

Wanneer u nog geen zonnepanelen hebt, bieden we u het volledige pakket aan. Een klassieke installatie bestaat uit zonnepanelen met een hybride omvormer en modulaire batterijen. De hybride omvormer kan vergeleken worden met een politie-agent die het verkeer regelt. Een installatie met thuisbatterij is dus maximaal genieten van uw eigen groene stroom.

Ons plan van aanpak

Voorbereiding

We overlopen de opstelling op het dak , de praktische kant van de bekabeling en het aansluiten van onze installatie op de bestaande zekeringskast.

Op maat gemaakt

We gaan na wat uw jaarlijkse verbruik is en brengen dit in kaart. Onze vertegenwoordigers maken een analyse van het verbruiksprofiel en maken zo een offerte op maat.

Klaar voor installatie

Wanneer alles duidelijk is voor u, maken we een afspraak voor de installatie.

Live monitoring

Na installatie maken we een account aan op het monitoring van de omvormer. Zo kunt u de geplaatste installatie in detail opvolgen.

De beloftes van Covico Energy

1

Sterke voorbereiding

2

Systeem op maat

3

Vakkundige installatie

4

Altijd up-to-date

5

Lagere energiefactuur

Groep Covico

Covico Energy maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!
Als projectontwikkelaar creëren we kwalitatieve woningen. Van nieuwbouw tot renovatieproject en van eigen thuis tot investeringspand, je vindt de ideale vastgoedpartner in Covico Vastgoed.

Ontvang je prijsofferte op maat!

Verspeel niet langer uw energie en ontdek wat uw ideale oplossing is