CovicoEnergy Logo

Industriële zonnepanelen installaties

Ontgrendel de kracht van duurzame energie met onze industriële zonnepaneelinstallaties. Verminder kosten en CO2-uitstoot terwijl je productie en winst verhoogt. 

Kies voor een groenere toekomst met onze efficiënte en betrouwbare oplossingen. Samen bouwen we aan een duurzame en winstgevende onderneming.

Voor wie?

Kleine, middelgrote en grote bedrijven

Covico Energy staat in voor een situatiestudie op maat van het project. Dit voor kleinere afnemers als voor grotere verbruikers

Casestudy

Covico Energy maakt een casestudy op per project, dit zowel technisch, financieel en steeds aangepast aan de vigerende omstandigheden

Begeleiding van A tot Z

Wilt u de overstap maken naar duurzame energie voor uw bedrijf? Wij begeleiden u van A tot Z bij het plaatsen van zonnepanelen:

  • Advies op Maat: Onze experts analyseren uw energiebehoeften en bedrijfssituatie om een oplossing op maat te ontwerpen.
  • Efficiënt Ontwerp: We creëren een zonnepanelensysteem dat perfect past bij uw dakoppervlakte en energieverbruik.
  • Naadloze Installatie: Ons ervaren team installeert de zonnepanelen zonder gedoe en minimaliseert de impact op uw bedrijfsactiviteiten.
  • Stabiliteit: Covico staat in voor het nagaan van de stabiliteit van uw bedrijfsgebouw, bekrachtigd door erkende ingenieurs
  • Vereisten netbeheerder: De netbeheerder stelt vaak verschillende voorwaarden op voor het kunnen plaatsen van zonnepanelen. Dit proces wordt volledig ontzorgd en uit handen genomen door Covico.
  • Duurzaam Resultaat: Geniet van lagere energiekosten, een groen imago en bijdragen aan een schonere toekomst.

Klaar om uw bedrijf te transformeren? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw zonnepanelenreis! 🌍🔌 

Referenties

Bij Covico Energy geloven we in tastbare resultaten en succesverhalen. Ontdek hoe we bedrijven hebben geholpen om hun energie-efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen met onze zonnepanelen:

  • 🏭 Industriële Krachtpatser: Masterbulk heeft zijn ecologische voetafdruk verkleind en bespaart jaarlijks duizenden euro’s dankzij ons op maat gemaakte zonne-energiesysteem.
  • 🏢 Kantoor van de Toekomst: Stukwerkers toont zijn toewijding aan duurzaamheid en geniet van aanzienlijke energiebesparingen na onze naadloze installatie van zonnepanelen.
  • 🌱 Groen Retailsucces: Opel Bariseau Mottrie heeft niet alleen zijn energiekosten verlaagd, maar ook zijn klantenbestand vergroot door zichzelf te positioneren als een groen merk.

Maak deel uit van ons groeiende netwerk van succesvolle bedrijven die profiteren van groene energie en kostenbesparingen. Ontdek wat Covico Energy voor uw bedrijf kan betekenen!

" Dankzij de geplaatste zonne-installatie in combinatie met laadpalen van Covico Energy geniet ik van gratis energie en gratis transport door moeder natuur! Dit is de beste investering die ik kon doen! "

Combinatie met laadpalen

Covico Energy verzorgt niet enkel de zonne-installatie zelf, maar ook de uitbreiding met laadpalen. Deze kunnen gecommercialiseerd worden door het openbaar zetten er van. Deze taak nemen wij volledig op ons zodat u volledig ontzorgd kan worden in het proces van uw energietransitie!

De beloftes van Covico Energy

1

Sterke voorbereiding

2

Systeem op maat

3

Vakkundige installatie

4

Altijd up-to-date

5

Lagere energiefactuur

Ons plan van aanpak

Stap 1

We plannen een eerste vrijblijvend gesprek in waar we uw behoeften samen overlopen

Stap 2

Covico Energy werkt een concrete casestudy uit en koppelt terug naar de klant

Stap 3

Samen met de klant wordt er een concreet plan met forfaitaire prijsofferte uitgewerkt. Covico Energy neemt alvast initiatief om de nodige formaliteiten bij de netbeheerder en contacteert de stabiliteitsingenieur.

Stap 4

Bij goedkeuring van de offerte wordt het werk voorbereid en plannen we de uitvoering van het desbetreffende project

Stap 5

De volledige installatie wordt gekeurd en op opgeleverd

Stap 6

Uw begint aanzienlijk te besparen op uw energiefactuur door middel van duurzaam en eigen opgewekte elektriciteit

Groep Covico

Covico Energy maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!
Als projectontwikkelaar creëren we kwalitatieve woningen. Van nieuwbouw tot renovatieproject en van eigen thuis tot investeringspand, je vindt de ideale vastgoedpartner in Covico Vastgoed.

Contacteer ons hier voor uw casestudy op maat

Future-proof met Covico Energy!