CovicoEnergy Logo

SolarFence by Covico Energy

Zonne-omheining SolarFence

Ontdek hier de zonnepanelen omheining / zonnepanelen schutting. Niet langer nodig om zonnepanelen op uw dak te laten monteren maar geniet toch van gratis elektriciteit.

Esthetiek

Wenst u geen zonnepanelen op uw dak wegens esthetische redenen? SolarFence betekent groene energie vanuit de tuin, parking… Toch gratis zonnestroom, zonder esthetische veranderingen aan uw woning.

Kostenefficiënt

U investeert niet enkel in uw privacy door een omheining te plaatsen maar ook in de opwekking van groene energie. Indien praktisch mogelijk, kunnen er zonnepalen worden geplaatst die van twee kanten kunnen worden beschenen. Dit betekent dubbel zoveel opwekking en dit met dezelfde investering.

Onderhoudsvriendelijk

SolarFence is makkelijk bereikbaar, geen hoge onderhoudskosten door gespecialiseerde firma’s te laten komen voor de schoonmaak van uw zonnepanelen op het dak. De SolarFence is maximaal 1,95 m hoog en zodus makkelijk bereikbaar.

Dankzij de SolarFence geniet u nu van groene goedkope en eigen opgewekte energie op de meest kostenefficiënte manier!

EPC-killer

Door het plaatsen van zonnepanelen kan uw EPC-score tot wel 100 punten verbeteren. Met andere woorden kunt u tot wel een volledig energielabel opschuiven, bijvoorbeeld van D naar C.

Industrie - Agrarisch
SolarFence Industrial

Ook voor industriële oplossingen biedt de SolarFence een pasklare oplossing.

De SolarFence kan voor agrarische oplossingen bieden door het vernieuwen van de bestaande omheining door een gloednieuwe SolarFence. Vang uw eigen verbruik op + verkopen aan het net + hedendaagse omheining!

Voorstel op maat

Elke specifieke woning is anders en dient individueel geanalyseerd te worden. Hiervoor komen wij steeds gratis en vrijblijvend langs. Vul hier uw contactgegevens in voor een voorstel op maat te krijgen.

De beloftes van Covico Energy

1

Sterke voorbereiding

2

Systeem op maat

3

Vakkundige installatie

4

Altijd up-to-date

5

Lagere energiefactuur

Ons plan van aanpak

Stap 1

We plannen een eerste vrijblijvend gesprek in waar we uw behoeften samen overlopen

Stap 2

We bekijken de eventuele huidige situatie en welke aanpassingen nodig kunnen zijn

Stap 3

We voorzien de opmaak van een transpartante forfaitaire offerte volgens de wettelijke normering

Stap 4

We bereiden het werk voor en plannen samen een nieuwe afspraak in voor de installatie te kunnen uitvoeren

Stap 5

De volledige installatie wordt gekeurd en op opgeleverd

Stap 6

Je start met duurzaam verwarmen en met besparen op je energiefactuur

Groep Covico

Covico Energy maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!
Als projectontwikkelaar creëren we kwalitatieve woningen. Van nieuwbouw tot renovatieproject en van eigen thuis tot investeringspand, je vindt de ideale vastgoedpartner in Covico Vastgoed.

Ontvang je prijsofferte op maat!

Future-proof met Covico Energy!